Home

‘It’s a magical world, …. let’s go exploring!’

Het begon allemaal als hobby voor de vereniging, maar algauw ook de specialist op het werk. Een aantal jaar eerder hoorde ik van een collega dat een bijhouden van een site werk was voor specialisten van € 150,00 per uur. Op het werk hield ik de site ook up-to-date, maar niet voor een dergelijk tarief. Zwaar overdreven voor dat moment naar mijn mening. In dat jaar kreeg ik de vraag of ik een site kon ontwerpen voor een garagebedrijf. Dat was het moment dat ik mij heb ingeschreven in de kamer van koophandel. Dat was het moment dat ik op kleinschalige basis ondernemer werd.

20 jaar betekent door ontwikkelen van teksteditor naar dreamweaver en nu in WordPress. Ik moet eerlijk bekennen dat ik aan de dreamweaver periode met veel plezier terug denk.

In die 20 jaar stond de klant centraal, immers de klant moet tevreden zijn. Juist de eerste contacten heb ik altijd als belangrijk ervaren. Is er een klik tussen mij en de klant. Snap ik wat de klant wenst en is er een samenwerking om de site nog mooier, passender te maken. Meegaan in de beleving van de opdrachtgever.

20 jaar geleden, voor de eeuwwisseling, nog in de gulden tijdperk en in een periode dat internet nog niet doorontwikkeld was, maar ik was erbij en nog steeds.

Vandaar mijn motto “al 20 jaar gewoon goed”