Diensten

Mijn klanten vinden mij door de aanbeveling van andere klanten Dat geeft mij een goed gevoel, immers als je tevreden bent, vertel dat aan anderen. Mocht je niet tevreden zijn vertel het mij, want dan moet dat opgelost worden.

Het resultaat moet gewoon goed zijn.

Nieuw
Heb je nog geen site, dan kan ik een site voor je maken. De kosten van jouw site is afhankelijk van jouw wensen. Hoe groter de wensen, des te meer tijd ik erin moet stoppen? Mooier kan ik het niet maken. Voordat uw site online komt, kunt u in een aparte omgeving de ontwikkelingen volgen. Ik vraag u ook zoveel mogelijk mee te kijken en feedback te geven. Het is een pad die wij samen bewandelen ben ik van mening.

Bestaand
U heeft een site, maar u heeft geen tijd om die bij te werken. Een andere reden kan zijn dat u te weinig kennis heeft om de aanpassingen door te voeren, waardoor u het wellicht vooruitschuift. Dat zou jammer zijn, want juist een site die niet up-to-date is, geeft weinig vertrouwen bij de bezoekers van uw site.
Ik maak tijd en heb de kennis om uw site actueel te houden. Over de kosten maken wij afspraken en ik kan u verzekeren dat de kosten reuze meevallen.  Ook hier staat kwaliteit voorop.